Home Improvement Ideas

Gubi-sofabord-glas, gubi store møntergade 19 1140 copenhagen, denmark store-cph@gubi.com +45 5361 6368 monday–friday 10–18 saturday 10–16. Gubi 2.0 sofabord med glas og sort metalbase. smukt og chict glasbord fra danske gubi møbler. denne udgave i glas har en messing kant og leveres i flere farver. de dybe toner giver et hyggeligt men alligevel stilrent udtryk. gubi 2.0 coffee table - rund - glas størrelse: dia. 125cm x h:42cmfarver: flere glasfarver, se variantvælgerleveres også med messingstel, andre farver, marmor samt i ..., danmarks førende designbutik. køb gubi pedrera sofabord hos designdelicatessen.dk. hurtig levering. vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet..

Annoncer med gubi sofabord på dba. stort udvalg af gubi sofabord til billige priser. på dba finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg, altid gode og nye tilbud på gubi sofaborde hos shopalike, som du kan sammenligne på tværs af butikker. find de nyeste indretningstrends inden for spisebordsstole, sofaborde, reoler, sofaer mm. og betal på din foretrukne betalingsmåde. bliv inspireret i dag!. Sofabord, gubi, marmor h: 35, ny gubi kaffebord har en størrelse på 80 diameter samt en højde på 35 cm. marmor pladen er flot og speciel, og er som på billedet., stort udvalg af sofaborde i glas. køb dit nye sofabord i glas online med levering lige til døren. gratis fragt på unoliving.com.

Sofa- og sideborde fra kendte designere. mangler du det perfekte sofabord eller sidebord til stuen eller soveværelset, så finder du her et stort udvalg af smukke borde i mange forskellige designs og materialer., stort udvalg af aflastnings-, sofa- og sideborde til stue, køkken, soveværelse etc. klik her, og se udvalget til lave priser.. Ts bordene fra gubi er designet af gamfratesi design studio, der består af duoen stine gam og enrico fratesi, som begge er møbelarkitekter. samarbejdet mellem de to har resulteteret i flere unikke designs, som kan noget på den internationale designscene. denne version af ts bordene er med sortlakeret stel og glas bordplade.